Mobility flow

Je spieren verlengen en je gewrichten soepel maken. Zo zorg je voor flexibiliteit, stabiliteit en mobiliteit van je lichaam. In deze les pakken we specifieke probleemgebieden aan om je lichaam in balans te krijgen en te houden.

KICKFIT - Zaktraining

Wil je vet verbranden, kracht opbouwen en een ijzersterke conditie behalen ? Dan is onze kickfit-bokszak les jouw les!

Strength

Vergroot of versterk je spieren tijdens deze les. Kracht staat hier centraal. Onder begeleiding kom je uit je comfortzone om jouw persoonlijke doel te behalen.

Bootcamp

Versterk je spieren en geef je conditie een boost tijdens deze workout in de frisse buitenlucht. Train onder begeleiding en haal kracht uit de groepsdynamiek.

Plyo Kids

Verbeter spelenderwijs de motoriek en conditie van je kind tijdens onze PLYO les voor kinderen.

Core

Een sterke core is de basis voor een sterk lichaam. Train je rug en buikspieren met geïsoleerde, dynamische en explosieve oefeningen om dit te bereiken.

Bootyfit

Breng je billen in vorm! Werk aan het versterken of groeien van je bilspieren. Aan de hand van basistechnieken ga je aan de slag met plyoboxen, resistance bands en gewichten.

Pilates

Een sterker lichaam bouwen en tegelijkertijd ontspannen. De pilates training bestaat uit een serie van vloeiende oefeningen voor elk deel van het lichaam, maar met nadruk op de core.

Open Gym

Werken aan blessures, een workout van één van de trainers of je eigen workout doe je tijdens onze open gym. Natuurlijk altijd onder toeziend oog.

Boksen

Fysiek en mentaal sterk worden? Kom naar onze boksles! Werk aan je conditie, je techniek en je coördinatie in de vorm van combinaties, bokszak oefeningen en sparren.

Plyo

Haal het maximale uit jezelf. Train met de juiste techniek en een goede basis tijdens deze kracht en conditie workout.

HIIT

Vet verbranden of werken aan je uithoudingsvermogen? Kom naar deze high intensity training. Werk op een krachtige en explosieve manier aan je spierkracht en je conditie.

Circuit Training

Train je hele lichaam tijdens de circuit workout. Met meer dan 10 tot 12 verschillende oefeningen in high intensity vorm, versterk je je spieren en je uithoudingsvermogen.

Special Event

PLYO MEMBERS ONLY

Sluit Menu

We zijn nog bezig met werkzaamheden. Onze excuses voor het ongemak

korting voor een heel jaar!!

Korting?

Flip mij..

€10 korting

Bij een jaar abonnement van €50 krijg je nu €10 korting per maand voor het hele jaar! (Kortingsactie geldt voor de maand april)
Klik voor korting

Stuur ons een bericht