Ons lesaanbod

Plyo

Haal het maximale uit jezelf. Train met de juiste techniek en ervaar elke les anders. Plyo combineert tabata, HIIT en andere trainingselementen.

Strength

Vergroot of versterk je spieren tijdens deze les. Kracht staat hier centraal. Onder begeleiding kom je uit je comfortzone om jouw persoonlijke doel te behalen.

Core

Een sterke core is de basis voor een sterk lichaam. Train je rug en buikspieren met geïsoleerde, dynamische en explosieve oefeningen om dit te bereiken.

Conditie boksen

Onze Women only les. Deze les is alleen toegankelijk voor vrouwen. Wij zorgen voor een leuke les waar kracht, conditie en weerbaarheid wordt gecombineerd

Plyo circuit

De zwaarste circuit training die er is op de plyo manier. Kom het nu ervaren bij ons

Pilates

Een sterker lichaam bouwen en tegelijkertijd ontspannen. De pilates training bestaat uit een serie van vloeiende oefeningen voor elk deel van het lichaam, maar met nadruk op de core.

WOD

Workout of the day
Een combinatie van maar enkele oefeningen in een kracht en conditie element. Wil je de bouw van een atleet dan is deze les voor jou

Mobilityflow

Je spieren verlengen en je gewrichten soepel maken. Zo zorg je voor flexibiliteit, stabiliteit en mobiliteit van je lichaam. In deze les pakken we specifieke probleemgebieden aan om je lichaam in balans te krijgen en te houden.

Super BBB

Een combinatie van bootyfit, core en strength.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand